Combinatie huren Catwalk-studio.nl/Fashion-studio.nl. werkt zeer efficiënt!

Catwalk-studio.nl
De grote limbo studio van fotostudioverhuur.nl, nu uitgebreid met een Off White Catwalk! Het verlichtingsconcept is zelfs door niet ervaren gebruikers zeer eenvoudig te bedienen. De volledige Catwalk verlichting wordt met slechts 1 schuifbeweging geactiveerd!
Na een uitgebreide testperiode van zo’n 8 maanden is nu een stabiel video-foto platform ontwikkeld waarin, zowel video als foto-opnamen op de Catwalk synchroon kunnen worden uitgevoerd. Een optionele studio-flitsset kan worden geïnstalleerd.
Catwalk-studio.nl heeft haar eigen make-up, douche en wc ruimten.
Fashion-studio.nl
Een optimaal uitgeruste fotostudio met een podium direct geschikt voor het vrijstaand fotograferen van uw collectie, door slechts 4 schakelaars te activeren kunt u aan de slag! Moderne snelle flitsapparatuur met afstandsbediening garandeert zeer efficiënt werken.
Fashion-studio.nl heeft haar eigen make-up, douche en wc ruimten.

De Catwalk Network Clip geeft een prachtig voorbeeld van de gelijktijdige inzet van de Catwalk-studio.nl en Fashion-studio.nl. Deze unieke combinatie biedt de mogelijkheid, zowel de bewegende beelden voor uw video presentatie, als de productfotografie van uw collectie direct opeenvolgend in beide studio’s uit te voeren.
Kostenbesparing
Vanzelfsprekend levert deze gelijktijdige inzet van beide studio’s een geweldige kostenbesparing op! Zoals nu blijkt, is het mogelijk tot wel 100 sets per dag zowel te fotograferen, als op video vast te leggen. Alle kosten bijv. voor de fotografie, video registratie, modellen, visagie, transport, catering, styling, etc., etc. kunnen tot èèn dag worden gereduceerd!
Catwalk Network Clip
Deze clip werd mogelijk gemaakt door de inzet van Roberto Dresia, JoshV, Superlooks, Peter van Dooren, Fuente, Blink Shoes, Otazu, Michelle Coops, Iris Ots, Christel Benning en Sessiebon. Bernard Sporkslede, Etienne Overdijk en Patricia van Wieren van Allsteamlifestyle tekenden voor organisatie, video-registratie en montage.
Fotograaf Wim Sonius verzorgde de fotografie en was de gastheer in de Catwalk-studio.nl en Fotostudio.nl. Ambachtsmark 88, ALMERE.